Dobro došli na diskusije o Vojkovićima!
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Agova bivsa Gost
|
Poslato: Mon Sep 26, 2005 3:40 am Naslov: Gdje su prva i druga? |
|
|
Vidila sam da ste konacno postavili dvije nove price u odjelu prica i pjesmica. I jesu vam dugo stajali oni znaci za "novo" kod onih pet-sest sada vec starih prica. Ali me zanima sto se tice ove dvije nove, to su "Grlicka love story -3" i "Grlicka love story - 4", gdje su vam te "love story 1 i 2" ? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Naklo
Učlanjen: 24 May 2004 Poruke: 185
|
Poslato: Mon Sep 26, 2005 4:08 am Naslov: Pazljivije!!! |
|
|
Ti, ili si tek nova, pa ne pratis sve, ili se jos dobro ne snalazis. Vjerovatno nisi dobro iscitala sve. Te "Love story 3 i 4" su ti samo nastavak onih prica "Ago i Kristin I i II". Uostalom, smjestili smo ih ispod tih prica, moglo bi se to i samo zakljuciti. Nekome moramo sve nacrtati.
P. S. Nego mene interesuje, ako bi ti mogla kazati, koja ono ti bijase, posto ja skoro sve Agine cure znam? Ako bi moglo nekako, ono bar u siframa! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Agova bivsa Gost
|
Poslato: Mon Sep 26, 2005 4:41 am Naslov: Bi li da znas? |
|
|
Vidjela sam da sam se zeznula. Bilo je kasno. vec sam klikla ono "posalji" kad sam se sjetila. Nije sad vazno.
A ti bi volio da znas koja sam, je li?
I onda da pises i o meni kao o toj Kristini ili Olgici.
Pa da skonta mi muz? Pa zemljotres onda.
Ili Lenka. Istina, ona je tolerantna, ne moram se sikirati za nju.
Pa nece moci, ove noci, bato.
Ja sam ipak malo u prednosti posto ja znam bar 90% koji si ti.
Ako si ti taj sto mislim, znamo se mi puno dobro. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Gost
|
Poslato: Mon Jun 19, 2006 10:15 pm Naslov: |
|
|
PITACU JA STRIKU DRAGANA KOJA SI A NIJE STRINA LENKA TOLIKO LJUBOMORNA  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete mijenjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|